Autorská práva

>>>Tento blog je chráněn autorským právem na veškeré zde publikované texty. Články zde publikované je zakázáno kopírovat a umísťovat ja jiné blogy či webové stránky. Blog vyjadřuje osobní názory autora, se kterými nemusíte souhlasit.<<<

úterý 12. října 2010

Okrádají Vás pumpaři?

Stejně tak jako většině malinko vnímavých lidí se mi do ruky dostal seznam benzínových pump, které okrádají motoristy. Seznam vytvořila společnost ANV, tak trochu lstí, kterou provedla na Českou obchodní inspekci (ČOI). Požádala seznam všech kontrolovaných benzínových pump, poté požádala seznam benzínových pump, které kontrolou prošli a benzínové pumpy, které neprošli kontrolou se dají logicky vyvodit. Jen je škoda, že nevíme, jak nás benzínové pumpy okrádají, zda jde o špatné palivo či okrádání při placení. Každopádně zde je odkaz na stránky zmíněné firmy. http://kverulant.org/pumpari.html Nepochybuji, že ze strany ať už pumpařů nebo ČOI je na společnost ANV veden nátlak, aby zmíněný seznam sundala, nicméně se tak ještě nestalo a tak prosím nahlédněte na jejich stránky, jestli se také nenecháváte okrádat.
Pro chomutováky, nejásejte, že se na seznamu neobjevila žádná Chomutovská benzínová pumpa, projížděla jsem seznam všech kontrolovaných benzínek a Chomutovu se nejspíš kontrola vyhnula velikým obloukem, není zde uvedena ani jedna. Takže u nás nikdo neví :-)

1 komentář:

Esendriel řekl(a)...

Ne vždy se jednalo o vážné prohřešky a ne vždy za ně musí nést vinu pumpaři ;)

cituji "Podle majitele sítě benzinek Tank Ono Jiřího Ondry sice inspektoři určitá nedopatření našli, ale byla velmi malá. "Loni u nás inspekce provedla minimálně tři sta odběrů, dva nebo tři byly mimo normu. Závady byly velmi malé, týkaly se nedodržení bodu vzplanutí u nafty a u jednoho vzorku LPG," uvedl Ondra."
Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/seznam-nekvalitnich-benzinek-je-na-svete-coi-od-nej-dava-ruce-pryc-pyo-/ekonomika.aspx?c=A101011_114518_ekonomika_spi